En undersøkelse foretatt av YouGov i oktober 2010, på vegne av Barilla, viser at én av to nordmenn i alderen 18-64 år spiser pasta én gang i uken eller oftere*. Hovedgrunnen er at det er enkelt å lage pasta, og at selve tilberedningen går raskt unna.
Det kom tydelig frem av resultatene at Sopps og Barilla er de mest populære pastamerkene i Norge. Hovedgrunnen til at man velger å kjøpe Barilla er fordi pastaen er av god kvalitet og har en god smak.
Les mer om dette på: http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel2012.asp
Når det gjelder pasta, er nok den du lager hjemme best eller best for deg, men det finnes 1000 vis av god pasta produkter idag, men det er dessverre få som kommer seg til din nærbutikk. Ønsker du gode pasta tips, ta kontakt med oss, så kan vi komme med noe, samt hvor dette kan fås ta tak!
Dinner4home og Foodhouse Company
Velkommen til bloggen vår, her legger vi ut alltid noe nytt og har massevis av tips og råd i The Backyard, hvor vi forteller litt hemmeligheter og hvor man kan gå Kokkeskolen.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar