Fra 1. til 5. november skal sjetteklasser på over 300 skoler lære om smak gjennom et eget undervisningsopplegg. I tillegg er 40 skoler trukket ut til å få besøk av smakskonsulenter fra opplysningskontorene i landbruket, Nofima og Norske Kokkemesteres Landsforening.
Det er femte år på rad Smakens uke arrangeres av Landbruks- og matdepartementet og opplysningskontorene.
Under Smakens uke skal de lærer om hvordan godt maten smaker. Dessuten er det viktig å bli kjent med norsk matkultur, erklærte landbruks- og matminister Lars Peder Brekk da Smakens uke åpnet med et arrangement i Oslo i går.
Dinner4home og Foodhouse Company
Velkommen til bloggen vår, her legger vi ut alltid noe nytt og har massevis av tips og råd i The Backyard, hvor vi forteller litt hemmeligheter og hvor man kan gå Kokkeskolen.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar