Veldig god forrett til f.eks en aperitiff eller en velkomst snaks til gjestene.
(Ca 4 porsjoner)
Dette trenger du:
ca 400 g røkelaks
1 1/2 dl kremfløte
2 ss hakket basilikum
2 ss hakket gressløk
1 ss hakket kjørvel
1 ts chilisaus
saft av 1/2 sitron
salt og pepper (helst nykvernet)
1. Skjær 4 skiver røkelaks. Legg dem i ring på 4 tallerkener. Kutt resten av laksen i små biter.
2. Stivpisk fløten, og ha i laksebitene.
3. Tilsett urter, chilisaus og sitronsaft.
4. Smak til med salt og pepper.
5. Lag fin boller av røklakskremen på toppen av skivene, og pynt til med urter.
Dinner4home og Foodhouse Company
Velkommen til bloggen vår, her legger vi ut alltid noe nytt og har massevis av tips og råd i The Backyard, hvor vi forteller litt hemmeligheter og hvor man kan gå Kokkeskolen.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar