Follow Us on Facebook
Follow Us on Twitter

Krydder til kjøtt

Det er en kunst å krydre riktig, ikke for mye - ikke for lite. Den enkleste måten å lære på er å prøve seg frem!

Nedenfor gir vi deg noen råd til hvilke krydder som passer til hvilken kjøttsort.

Lammekjøtt
Karri, kajennepepper, paprika, gurkemeie, dill, hvitløk, mynte, merian, timian, rosmarin.

Farseretter
Paprika, koriander, kajennepepper, muskat, basilikum, merian, salvie.

Vilt
Einerbær, paprika, rosmarin, timian, laurbærblad.

Risretter, pizza og spaghetti  
Timian, karve, rosmarin, ingefær, persille, gressløk, oregano, basilikum.

Svinekjøtt
Karri, paprika, kajennepepper, ingefær, karve, laurbærblad, persille, rosmarin, hvitløk, basilikum, fennikel, estragon.

Storfekjøtt 
Paprika, kajennepepper, muskat, allehånde, laurbærblad, hvitløk, rosmarin, timian, salvie, merian, karse, pepperrot.

Kalvekjøtt
Karri, hvitløk, persille, rosmarin, dill, estragon.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar