Det er en kunst å krydre riktig, ikke for mye - ikke for lite. Den enkleste måten å lære på er å prøve seg frem!
Nedenfor gir vi deg noen råd til hvilke krydder som passer til hvilken kjøttsort.
Lammekjøtt
Karri, kajennepepper, paprika, gurkemeie, dill, hvitløk, mynte, merian, timian, rosmarin.
Farseretter
Paprika, koriander, kajennepepper, muskat, basilikum, merian, salvie.
Vilt
Einerbær, paprika, rosmarin, timian, laurbærblad.
Risretter, pizza og spaghetti
Timian, karve, rosmarin, ingefær, persille, gressløk, oregano, basilikum.
Svinekjøtt
Karri, paprika, kajennepepper, ingefær, karve, laurbærblad, persille, rosmarin, hvitløk, basilikum, fennikel, estragon.
Storfekjøtt
Paprika, kajennepepper, muskat, allehånde, laurbærblad, hvitløk, rosmarin, timian, salvie, merian, karse, pepperrot.
Kalvekjøtt
Karri, hvitløk, persille, rosmarin, dill, estragon.
Dinner4home og Foodhouse Company
Velkommen til bloggen vår, her legger vi ut alltid noe nytt og har massevis av tips og råd i The Backyard, hvor vi forteller litt hemmeligheter og hvor man kan gå Kokkeskolen.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar