Dette trenger du:
750 g små sjampinjonger
5 dl lys olivenolje
2 ss sitronsaft
1 fedd hvitløk, finhakket
1/4 ts sukker
1 rød chili, finhakket
1 grønn chili finhakket
1 ss frisk koriander, hakket
1 ss frisk persille, hakket
1. Tørk av sjampinjongene med fuktet tørkepapir, og legg dem i en bolle.
2. Bland olje, sitronsaft, hvitløk, sukker og chili. Hell det over soppen, bland godt så soppen blir jevnt dekket.
3. Dekk bollen med plast og sett den til marinering i minst 30 minutter.
4. Tilsett urtene rett før servering, smak til med salt og pepper, og bland godt.
Forberedelser: 20 min + marinering.
Tips: Hvis du foretrekker en sterkere smak, kan du ha i urtene før marineringen.
Merk: Sjampinjongene kan mariners opptil 1 uke i forveien og oppbevares kjøleskapet.
Dinner4home og Foodhouse Company
Velkommen til bloggen vår, her legger vi ut alltid noe nytt og har massevis av tips og råd i The Backyard, hvor vi forteller litt hemmeligheter og hvor man kan gå Kokkeskolen.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar