Follow Us on Facebook
Follow Us on Twitter

Chilisjampinjonger

 Dette trenger du:

750 g små sjampinjonger
5 dl lys olivenolje
2 ss sitronsaft
1 fedd hvitløk, finhakket
1/4 ts sukker
1 rød chili, finhakket
1 grønn chili finhakket
1 ss frisk koriander, hakket
1 ss frisk persille, hakket


1. Tørk av sjampinjongene med fuktet tørkepapir, og legg dem i en bolle.
2. Bland olje, sitronsaft, hvitløk, sukker og chili. Hell det over soppen, bland godt så soppen blir jevnt dekket.
3. Dekk bollen med plast og sett den til marinering i minst 30 minutter.
4. Tilsett urtene rett før servering, smak til med salt og pepper, og bland godt.

Forberedelser: 20 min + marinering.


Tips: Hvis du foretrekker en sterkere smak, kan du ha i urtene før marineringen.
Merk: Sjampinjongene kan mariners opptil 1 uke i forveien og oppbevares  kjøleskapet.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar