NRK har gått ut med varsel om å oppbevare mat i riktig beholdere.
Kjøkkenet på hytta er vanligvis ikke like velutstyrt som kjøkkenet hjemme. Matrester havner ofte i gamle isbokser og drikkevann oppbevares i vaskebøtter. Mattilsynet anbefaler å bruke emballasje som er spesielt egnet for bruk til næringsmidler, også på hytta.
Sjekk merkingen og spør betjeningen Det er sjelden et én og samme type matemballasje egner seg til alle typer mat og til bruk ved alle temperaturer - det er derfor svært viktig at forbrukerne sjekker merkingen. Dersom produktet mangler denne type informasjon bør du spørre betjeningen.
For mer informasjon, gå inn på: Mattilsynet eller Matporttalen.
Eller ta en titt på vår guide for oppbevaring på The Backyard .
Dinner4home og Foodhouse Company
Velkommen til bloggen vår, her legger vi ut alltid noe nytt og har massevis av tips og råd i The Backyard, hvor vi forteller litt hemmeligheter og hvor man kan gå Kokkeskolen.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar