Dette trenger du:
4 porsjoner
4 kyllingbryst
1 paprika i terninger
1 purre i tynne skiver
1 rødløk i båter
8 hele cherry tomater
Saus:
2 dl hønsebuljong
3 dl matfløte
1-2 ts sennep
2 ss soyasaus
salt og pepper (hvis ønskelig)
2-3 ts maisenna
Fremgansmåte:
1. Sett på pasta eller ris etter anvisning på pakken.
2. Skjær 1 paprika i terninger, 1 purre i tynne skiver og 1 rødløk i båter.
3. Ta frem en kjele og kok opp 2 dl vann og buljong. Ha så ca 3 dl fløte i og smak til med 1-2 ts sennep, 2 ss soyasaus og eventuelt salt og pepper. Jevn sausen med ca 2-3 ts maisenna utrørt i litt kaldt vann, la sausen koke et par minutter.
4. Stek 4 kyllingfileter i stekepanne og smak til med salt og pepper.
5. Når filetene er nesten ferdig legg så grønnsakene oppi pannen og fres dem på høy varme med kyllingen i kort tid til du ser at grønnsakene er litt myke.
6. Legg så 8 hele tomater i til slutt.
En passende rett til en hektisk hverdagsmiddag.
Det er mye rom for å tilsette andre grønnsaker eller frukt for å lage en annen spennende rett.
Dinner4home og Foodhouse Company
Velkommen til bloggen vår, her legger vi ut alltid noe nytt og har massevis av tips og råd i The Backyard, hvor vi forteller litt hemmeligheter og hvor man kan gå Kokkeskolen.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar